Y-Scouts & ESG

Auran Tähti Pojat on osa YMCA Turku – Turun NMKY:n nuorisotoimintaa. Turun namikan muuhun toimintaan voit tutustua tästä linkistä.

Y-Scouts

Y-Scouts on YMCA Finlandin alaisuudessa toimiva kansallinen verkosto lippukunnille, joiden taustayhteisönä on paikallinen YMCA-, YWCA-, KFUM- tai KFUK-yhdistys. Näitä lippukuntia on Suomessa 14. Lippukunnista on koottu työryhmä, joka koordinoi verkoston toimintaa ja toimii linkkinä lippukuntien välillä. Ylin päättävä elin on vähintään kerran vuodessa koolle kutsuttava edustajainkokous.

Y-Scouts tarjoaa lippukunnille ja sen jäsenille verkoston, jossa voi jakaa, oppia, tehdä yhteistyötä ja saada vertaistukea. Verkosto tuo lisäarvoa lippukuntien toimintaan tarjoamalla yhteyden useaan lippukuntaan eri puolella Suomea sekä kansainvälisiä mahdollisuuksia ESG:n kautta.

ESG

European YMCA Scouting and Jungschar Group, tutummin ESG, on YMCA Europen alaisuudessa toimiva toimintaryhmä partiolaisille. Suomen lisäksi tähän iloiseen joukkoon kuuluu partiolippukuntia ympäri Eurooppaa.

 

Lisätietoja voit katsoa Y-Scoutsien nettisivuilta. Ota instagramissa seurantaan @yscoutsfin ja @esgymca