Toimintaryhmät

Toimintaryhmät ja kokousajat 

Sudenpentulauma Merikarhut (s. -13)
Kokoontuvat maanantaisin klo 18-19
Johtajat: Maija Ojala-Fulwood

Sudenpentulauma Rantakäärmeet (s. -12)
Kokoontuvat keskiviikkoisin klo 18-19
Johtajat: Anna Ruola ja Kirsi Vienonen

Sudenpentulauma Kotkat (s. -11)
Kokoontuvat torstaisin klo 18–19
Johtajat: Henri Heinä ja Jukka Käyhkö

Seikkailijajoukkue Merilokit (s. -10)
Kokoontuvat maanantaisin klo 18:30-19:30
Johtajat:

Seikkailijajoukkue Merisilakat (s. -08-09)
Kokoontuvat torstaisin klo 18:00-19:30
Johtajat: Maija Ojala-Fulwood ja Elias Savolainen

Tarpojavartio Vehari (s. -07)
Kokoontuvat torstaisin klo 18:30-20:00
Johtajat: Oliver Backlund ja Aku-Petteri Sola

Tarpojavartio Ruorit (s. -05-07)
Kokoontuvat keskiviikkoisin klo 18:00-19:30
Johtajat: Mikael Viiristö ja Aaro Puutio

Samoajavartio LandRooveri
Kokoontuvat itse sovittuina aikoina

Vaeltajavartio SeaRooveri
Kokoontuvat itse sovittuina aikoina

 

7–9-vuotiaiden sudenpentulaumojen toimintaa värittävät leikit, seikkailut ja tarinat. Viikoittaisissa illoissaan sudenpennut oppivat asioita, joita ei tietokonepelejä ahmimalla omaksuta. Sudenpennut tapaavat ikätovereitaan retkillä, leireillä ja partiotaitokilpailuissa.

10–12-vuotiaden seikkailijajoukkueet opettelevat partion perustaitoja ja retkeilevät paljon. Seikkailijoiden ohjelmaan kuuluu taitomerkkejä ja partiotaitokisoihin osallistumista. Seikkailija taivaltaa tutkimusmatkailijan lailla: niin retkikeittimet, ensiapu, rakentelu kuin solmutkin tulevat tutuiksi.

12-15 – vuotiaiden tarpojajoukkueiden ohjelma koostuu noin puolen vuoden mittaisista tarpoista. Kaikille pakollisia tarppoja ovat leiri, luovuus, selviytyminen ja yhteiskunta. Tarpojat syventävät jo opittuja taitoja ja kasvattavat taitojaan johtajuutta kohti kuljettaessa.

15-17 – vuotiaiden samoajien ohjelma koostuu erimittaisista aktiviteeteista, jotka on jaettu 21 taskuun. Pakollisissa aktiviteeteissa samoajat oppivat johtajuutta, ryhmätyöskentelyn taitoja sekä laajentavat näköpiiriään lippukunnan ulkopuolelle. Samoajat oppivat aktiviteettien myötä  haastamaan itseään vaativampiin taitoihin.

18-22 – vuotiaat vaeltajat suorittavat rasteja, joihin kuuluu mm. Partiojohtajan peruskurssi ja Ulkomaanprojekti. Jokaisen vaeltajan oma ohjelma rakentuu viisivuotiseen henkilökohtaiseen suunnitelmaan eli vaelluskarttaan.

Yli 23-vuotiaat aikuiset ovat lippukuntien tukipilareita, jotka mahdollistavat laadukkaan toiminnan nuoremmille. Aikuisille on laaja valikoima mielenkiintoisia koulutuksia, jotka auttavat omassa pestissä toimimiseen.