Hyödyllistä tietoa purjehdukselle lähteville

1) Voit ilmoittautua vaikka kaikille purjehduksille! Toivomme kuitenkin, että osallistut AINAKIN omalle ryhmällesi nimetylle purjehdukselle. Ilmoittautumiset suoraan purjehduksen kipparille.

2) Matkapurjehdusta eli Timanttia ei ole nimetty millekään ryhmälle. Sinne voi ilmoittautua kaikille päiville tai vain osalle matkaa, koska purjehdimme Suomen aluevesialueella ja miehistön vaihdot ja kulkeminen satamista kotiin onnistuu autolla tai yhteysaluksella.

3) Purjehduskalenterissa on päiviä, joihin ei ole merkitty purjehduksia, vene on silloin rannassa. Myös vapaita päiviä voi varata, mutta silloin pitää kerätä ryhmä purjehdusta varten, esim. sudenpennuista, johtajista tai vanhemmista. Myös veneen vuokraaminen vapaina päivinä on mahdollista. Jos vapaisiin päiviin tulee purjehduksia, niistä on merkintä nettisivuillamme olevassa purjehduskalenterissa. Vapaat päivät varataan pääkipparilta.

4)OTA AINA mukaan yöpurjehdukselle lakana, peitto tai makuupussi, vaihtovaatteet, pyyhe, uikkarit ja hammasharja. Vaatteita säätiedotuksen mukaan, eli kylmillä ilmoilla enemmän, kesällä vähemmän. Veneessä on liivit kaikille, mutta jos tykkäät käyttää omia liivejä, voit ottaa nekin mukaan.

5) Kokoontuminen ennen purjehdusta on yleensä kololla, josta kuljetaan kimppakyydeillä rantaan. Purjehduksen Kippari ohjeistaa aina jokaisen purjehduksen varusteista ja aikatauluista erikseen.

6) Kotiväelle tiedoksi: veneeseen tai kippariin voi tarvittaessa olla yhteydessä, jos haluatte tietää tarkan rantautumisajan tai kysellä esim reittisuunnitelmia. Kipparit on ohjeistettu informoimaan poikia rantautumisesta ja saapumisesta kololle, joten myös pojalta voi kysellä esim tekstiviestillä.

Kipparien yhteystiedot ovat purjehduskalenterissa. Tervetuloa purjehduksille!

Christian Thiel pääkippari
merisusi@aurantahtipojat.fi
040 753 8961

est. 1917