s/y Merisusi 50v ja juhlakirja /2021

Maanantaina 17.5.2021 juhlittiin hieman sateisessa säässä rakkaan koulutusaluksemme, s/y Merisuden syntymäpäivää. Alukselle tuli ikää puoli vuosisataa (valmistunut vuonna 1971), mutta siitä huolimatta se on mainiossa kunnossa ja valmis palvelemaan lippukuntamme tarpeita. Merkkipäivän kunniaksi lähdettiin luonnollisesti purjehtimaan – koronarajoitusten sallimissa raameissa. Sateesta ja herkullisista mokkapaloista pääsivät ensin nauttimaan lapset ja myöhemmin joukko lippukunnan johtajia. Säästä huolimatta tunnelma molemmilla purjehduksilla oli mahtava ja tilaisuus oli hieno aloitus tälle purjehduskaudelle!

Merkkipäivän kunniaksi on myös julkaistu Merisuden elämänvaiheista kertova kirja! Alus on kulkenut ympäri maailman meriä ja mm. Karibialla kyydissään Arnold Scharzenegger. Vuodesta 1994 Merisusi on kuulunut lippukunnallemme. Sen kanssa on koettu unohtumattomia seikkailuja, joista voit lukea lisää kirjasta.

Kirjan saat omaksesi olemalla yhteydessä tuttuun tähtipoikaan ja maksamalla 20€ ATP:n tilille (viestikenttään oma nimi + kirjamaksu). Jos tulee kysyttävää, ole yhteydessä lippukunnan johtoon.