Partioparaati su 6.5.2018

Lounais-suomalainen Partioparaati on Suomen suurin jokavuotinen partiotapahtuma, jota on järjestetty jo yli 90 vuoden ajan. Paraati on tapahtuma, jossa jokaisen toivotaan olevan mukana. Myös tänä vuonna lippukunnan kärjessä marssii myös signaalitorvet ja rumpuryhmä.

Tähtipojat kokoontuvat ennen Partioparaatia kello 12:00 omalle kololle, jossa ATP:n Tuki ry:n tarjoaman välipalan jälkeen kootaan marssirivit ja lähdetään kohti Tuomiokirkkotoria, jossa on kenttäjuhla kello 14–14.25. Kenttäjuhlan jälkeen on yhteinen marssiosuus (jos hyvin käy, olemme soittokuntamme kanssa jo kolmannen letkan ensimmäisenä) vielä teatterisillan kautta takaisin kololle, jossa vielä pientä herkkua suuhun pantavaksi! Partiojohtajien juhlatilaisuus tämän jälkeen VPK:n talolla.

Laaja paraatitietopankki mm. reitti, historia ja vanhoja kuvia: http://www.lounaissuomenpartiopiiri.fi/tapahtumat/partioparaati

Jokaisella Partioparaatin osallistujalla tulee riveissä olla päällään seuraavat asiat ylösosoittavalla lippukunnan tähtimerkillä varustetun (tähden saa leikata lupauksenantotilaisuudessa ellei sitä vielä ole) huivin lisäksi:

Sudenpennut:

tai kysyä omalta johtajalta

Venekuntaikäiset:

Johtajat:

Partioasu isoin kunniamerkein oikein kannettuna http://www.lounaissuomenpartiopiiri.fi/tapahtumat/partioparaati/ansiomerkkien_k%C3%A4ytt%C3%B6

Partiojohtajat saavat käyttää myös koppalakkia. Tähtiritareille partioasun puuttuessa päälle mahdollisimman hyvin tummansinisiin sointuva asu ja kaulaan huivi, jos on.

Paraatipäivän jälkeen toimintaryhmien viikkokokoukset jatkuvat vielä toukokuun ajan (mm. iltapurjehduksilla) ryhmien omien ilmoitusten mukaan.  

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa lippukunnanjohtaja, partiojohtaja Kari Vuola 0400 740 060 tai lpkj@aurantahtipojat.fi