Kiinnostaisiko partio?

Partio on siitä hieno harrastus, että sen voi aloittaa minkä ikäisenä vain ja aina löytyy jotain mielenkiintoista tekemistä omien mieltymysten mukaan. Meripartio on vielä yhden tason coolimpaa toimintaa, joten hei, tervetuloa upeaan joukkoomme.

SUDENPENNUT

Uuteen, syksyllä starttaavaan  sudenpentulaumaan (s. -13) mahtuu innokkaita ekaluokkalaisia. Ensimmäinen syksy menee partiotavoille opetellessa koloilloissa, kenties myös purjehduksilla ja retkellä.

Toisen vuoden sudenpentulaumassa, Rantakäärmeissä, (-12) on tilaa  muutamalle pojalle. Pieni, mutta sitäkin tehokkaampi lauma ryhtyy syksyllä samantien toimintaan, mutta mukaan liittyäkseen ei tarvitse kuin seikkailunhalua.

Tervetuloa tutustumaan kaikkien sudenpentulaumojen yhteiselle aloitusillalle 20.8 klo 18 kololle ja tapaamaan ATP:n väkeä!

SEIKKAILIJAT (s. 08-10), TARPOJAT (s. 07-10)

Kaikissa ryhmissä on tilaa muutamille halukkaille ja ehkä kaverillekin. Aikaisempaa kokemusta partiosta ei tarvitse olla, mutta mielenkiinto ja aktiivisuus on kannattavaa. Tervetuloa kololle 19.8 klo 18 tutustumaan toimintaan.

SAMOAJA, VAELTAJA ja AIKUINEN

Hei sinä yli 15v meripartiosta kiinnostunut ihminen. ATP:ssä olisi tarvetta niin ryhmänjohtajille, atk-taitoiselle nettitaiturille, pestijohtajalle kuin monelle muullekin osaajalle. Sen lisäksi, että olet mukana mahdollistamassa lapsille ja nuorille harrastuksen, pääset mukaan tiiviiseen yhteisöön – paikalliseen, kansalliseen ja kansainväliseen sellaiseen! Purjevene on myös hyvä houkute 🙂

 

Lisätietoja voi kysellä joko lippukunnanjohtajalta, Kari Vuolalta, tai apulaisjohtajalta, Iina Salmilta. Meidät tavoittaa niin soittamalla kuin sähköpostilla. Toivottavasti nähdään partsailemassa!