Jäseneksi?

Tervetuloa Auran Tähti Poikiin!

ATP:n toimintaan voi liittyä milloin vain, minkä ikäisenä vain. Helpoin ajankohta liittyä mukaan on syksyllä, jolloin toiminta alkaa ja mm. uusi sudenpenturyhmä aloittaa toimintansa. Elokuussa järjestetään kaikille uusille ja vanhoille yhteinen aloitusiltama, jossa on mahdollisuus tavata lippukunnan ja ryhmien johtoa sekä saada lisää infoa toiminnasta. Oma paikka toimintaryhmässä kannattaa varmistaa jo kesällä, jotta mahtuu varmasti mukaan.

Toimintaa voi käydä kokeilemassa kaksi kertaa maksutta. Tämän jälkeen on toiminnassa mukana jatkavan tehtävä jäsenhakemus partiorekisteri Kuksan kautta. Kuksan kautta mm. hallinnoidaan jäsentietoja, maksetaan jäsenmaksu ja ilmoittaudutaan tapahtumiin.

Tehdäksesi jäsenhakemuksen lippukuntaan, aloita rekisteröitymällä tämän linkin kautta. Linkin kautta pääset näkymään, josta voit valita omaan tilanteeseesi parhaiten sopivan keinon rekisteröityä. Jos olet huoltaja, tee ensin itsellesi tunnus. Tämän jälkeen pääset lisäämään huollettavasi järjestelmään ja tekemään hänelle jäsenhakemuksen.

Huom! Kun liityt Auran Tähti Poikiin, liityt samalla myös automaattisesti taustayhteisömme YMCA Turku – Turun NMKY:n jäseneksi.

Ole rohkeasti yhteydessä lippukuntaan, me opastamme kyllä!

 

Partion jäsenmaksu

Jäsenmaksu tulee maksettavaksi, kun on liittynyt jäseneksi partiorekisteri Kuksan kautta. Muista aina tarkistaa, että laskun tiedot ovat oikein. Maksamalla jäsenmaksun saat osallistua lippukunnan, Turun NMKY:n, Lounais-Suomen partiopiirin ja Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n toimintaan. Jäsenmaksutuloilla keskusjärjestö ja piirit tukevat lippukuntien toimintaa tuottamalla ja kehittämällä kaiken toiminnan taustalla olevaa partio-ohjelmaa, koulutuksia,  tapahtumia ja muita harrastuksen mahdollistavia palveluita. Jäsenmaksuun sisältyy myös partiovakuutus, joka tulee voimaan heti, kun lippukunta on hyväksynyt jäsenhakemuksen Kuksassa.

Perheen ensimmäinen partiotoimintaan osallistuva jäsen ja kaikki yli 17-vuotiaat partiolaiset maksavat 1-jäsenen maksun. Alennetun maksun maksavat saman perheen muut alle 17-vuotiaat partiolaiset. Auran Tähti Poikien jäsenelle 1-jäsenmaksu muodostuu seuraavista osuuksista: Suomen Partiolaiset 34,50€, Lounais-Suomen partiopiirin 27,00€, YMCA Turku – Turun NMKY:n 20,00€ ja Auran Tähti Poikien 10,00€ eli yhteensä 91,5€.

Partion jäsenmaksusta voi hakea vapautusta taloudellisin, terveydellisin tai sosiaalisin perustein. Lisätietoa tästä linkistä. Turun NMKY:n jäsenmaksu on kaikille pakollinen, mutta yhdistykseltä voi hakea rahallista tukea muuhun toimintaan, kuten leirimaksuihin. Tästä löytyy lisätietoa Turun NMKY:n sivuilta.

Jos on kysyttävää, ole yhteydessä taloudenhoitajaan.