Jäseneksi?

Tervetuloa Auran Tähti Poikiin!

ATP:n toimintaan voi liittyä milloin vain, minkä ikäisenä vain. Suosittelemme kuitenkin, että mukaan hypättäisiin syksyisin toimintakauden alussa. Elokuussa järjestetään kaikille uusille ja vanhoille yhteinen aloitusiltama, jossa on mahdollisuus tavata lippukunnan ja ryhmien johtoa sekä saada lisää infoa toiminnasta. Oma paikka toimintaryhmässä kannattaa varmistaa jo kesällä, jotta mahtuu varmasti mukaan.

Toimintaa voi käydä kokeilemassa kaksi kertaa maksutta. Tämän jälkeen on toiminnassa mukana jatkavan tehtävä jäsenhakemus partiorekisteri Kuksan kautta. Kuksan kautta mm. hallinnoidaan jäsentietoja ja ilmoittaudutaan tapahtumiin

Tehdäksesi jäsenhakemuksen lippukuntaan, aloita rekisteröitymällä tämän linkin kautta. Linkin kautta pääset näkymään, josta voit valita oman tilanteeseesi parhaiten sopivan keinon rekisteröityä. Jos olet huoltaja, tee ensin itsellesi tunnus. Tämän jälkeen pääset lisäämään huollettavasi järjestelmään ja tekemään hänelle jäsenhakemuksen.

Ongelmatilanteessa ole yhteydessä partion asiointipalveluun tai lippukunnan jäsenrekisterihoitajaan.

 

Partion jäsenmaksu

Jäsenlaskun suuruuteen vaikuttaa jäsenlaji sekä organisaatio, johon kuuluu. 1-jäsenelle lippukuntamme jäsenlasku muodostuu seuraavista osuuksista: Suomen Partiolaiset 34,50€, Lounais-Suomen partiopiirin 25,00€, YMCA Turku – Turun NMKY:n 20,00€ ja Auran Tähti Poikien 10,00€.

Maksamalla jäsenmaksun saat osallistua lippukunnan, piirin ja Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n toimintaan. Jäsenmaksutuloilla keskusjärjestö ja piirit tukevat lippukuntien toimintaa tuottamalla ja kehittämällä kaiken toiminnan taustalla olevaa partio-ohjelmaa, koulutuksia,  tapahtumia ja muita harrastuksen mahdollistavia palveluita. Jäsenmaksuun sisältyy myös partiovakuutus. Koska olemme osa YMCA Turku – Turun NMKY:n nuorisotoimintaa, maksamme jäsenmaksun myös emoyhdistykseemme.

Perheen ensimmäinen partiotoimintaan osallistuva jäsen ja kaikki yli 17-vuotiaat partiolaiset maksavat 1-jäsenen maksun. Alennetun maksun maksavat saman perheen muut alle 17-vuotiaat partiolaiset. Jäsenmaksuista voi hakea vapautusta taloudellisin, terveydellisin tai sosiaalisin perustein. Jos on kysyttävää, ole yhteydessä taloudenhoitajaan.