Hyödyllistä infoa

Meripartiolippukunta Auran Tähti Pojat on yksi Suomen vanhimpia partiopoikalippukuntia, perustettu vuonna 1917. Lippukunnan kolo eli kokoontumispaikka on aivan ydinkeskustan tuntumassa, Kaskenmäen päällä osoitteessa Kaskenkatu 10.

Lippukunnassamme toimii pieni, mutta aktiivinen joukko eri ikäisiä ihmisiä, joiden tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille laadukasta partiotoimintaa. Säännöllisen viikkotoiminnan ohella järjestämme viikonloppuretkiä ja purjehduksia upealla koulutusaluksellamme, s/y Merisudella. Näiden lisäksi osallistumme niin piirin kuin muidenkin tahojen järjestämiin tapahtumiin.

Auran Tähti Poikien toiminta on osa YMCA Turku – Turun NMKY:n nuorisotoimintaa. Namikalta lippukunta saa muun muassa toimitilat sekä taloudellista tukea. Yhteistyötä tehdään monella saralla.

Olemme myös osa Y-Scouts-verkostoa, joka toimii yhteistyöelimenä niille lippukunnille, joiden taustayhteisönä on paikallinen YMCA/YWCA-yhdistys. Y-Scouts tarjoaa lippukunnille ja niiden jäsenille verkoston, jossa voi jakaa, oppia, tehdä yhteistyötä  ja saada vertaistukea. Verkoston toimintaan osallistuminen tarjoaa yhteyden useaan eri lippukuntaan ympäri Suomen ja kansainvälisiä mahdollisuuksia ESG:n kautta (European Scouting and Jungschar Group).

Tästä  löydät hyödyllistä tietoa partioharrastukseen.

Kuksa-huoltajan ohje

Merisuden koulutusjärjestelmä

Tilityskaavakkeet